*Nettavisen* Nyheter.

Kom hjem i natt

Foto: (afp/scanpix)

De 190 passasjeren som ikke kom seg hjem fra Kypros i går, landet i natt på Flesland.

25.08.05 07:54

De strandede flypassasjerene på Kypros kom hjem rundt klokken halv fem i natt. Passajerene ble tilslutt bragt til Flesland med flyselskapet Britannia Airways, et selskap som Star Tours bruker mye.

Som ibergen.no meldte på tirsdag var det en forvirret svenske som var årsaken til at Helios- flyet på Kypros ikke kom seg av gårde, ikke norske passasjerers redsel for å fly med det ulykkesrammede selskapet. Adm.dir Gunnar Grosvold sa til ibergen.no i går at en forvirret svenske hadde kommet seg om bord på feilt fly og at det var det forsinkelsen skyldtes.

Konfrontert med oppslagene i de andre mediene, om at det var nordmenn som nektet å fly, sa Gunnar Grosvold til iBergen:

- Det er det som er det riktige. Mannen hadde gått på feilt fly. Det er det jeg har fått fra våre folk der nede. Det var grunnen til at flyet ikke gikk. Da vi endelig fikk mannen og hans bagasje ut av flyet var det gått så lang tid at mannskapet ville gått ut på tid.

- Hva med han advokaten som vil saksøke deg for 25.000 pr dag og som hevder passasjerene var engestlig for å fly med et fly som ikke var sikkrehetssjekket.

- Jeg kan bare si at jeg registrerer hva han uttaler i media, men jeg må forholde meg til det jeg får fortalt av våre folk der nede, sier Gunnar Grosvold til ibergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.