RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Henrik Færevåg

Kom hjem til dette

Sist oppdatert:
To lastebillass med grusavfall er på mystisk vis blitt dumpet i hagen til Anette Wollertsen Skeide.

(iBergen.no) - Vi begynte å le da vi så den og lurte på hva i alle dager dette var for noe. Først trodde vi at noen av naboene hadde bestilt grusen og at den ved en feiltakelse var blitt levert til oss, sier Wollertsen Skeide til iBergen.no.

Fredag for én uke siden reiste Anette Wollertsen Skeide og familien bort for helgen. Da de returnerte til huset sitt i Totlandsvegen på Nesttun mandag kveld, ble de lange i masken. For midt i hagen, delvis foran garasjeporten, hadde noen dumpet to lass med grus. Familien har ingen anelse hvordan eller hvorfor grusen har blitt etterlatt i deres hage.

Intet sett, intet hørt
Etter å ha snakket med alle naboene, var familien like klok. Ingen hadde bestilt grusen, men det mest underlige av alt, ingen hadde sett at den ble levert heller.

For veien opp til Totlandsvegen 311 er ingen enkel vei for en lastebil som må rygge. Krøkkete, bratt og smal snirkler den seg til baksiden. Og dersom lastebilen i tillegg har kjørt to turer er det spesielt mystisk at ingen av naboene verken har sett eller hørt den i turtall opp grusbakken.

Mysteriet vokser
- Vi har også ringt til avfallsanlegget i Rådalen for å forhøre oss, men ifølge dem er ikke dette grus som selges. Den inneholder ulike steinstørrelser, plast og plankebiter, så de mener det er avfall. Vi forstår ikke dette, for vi har ikke noe utestående med noen, og ingen vi kjenner kunne ha funnet på dette som en spøk heller. Vi har rett og slett ingen mistenkte, sier Wollertsen Skeide oppgitt.

Hun vet ikke om de vil anmelde saken til politiet.

- Jeg kan aldri tenke meg at dette er noe de vil prioritere.

- Aldri opplevd lignende
Etter at Fanaposten omtalte saken fredag håper hun at grusens rettmessige eiere vil ta kontakt og får den fjernet. Hvis ikke blir den mulige løsningen at de selv må sortere grusen for plast og planker for deretter å planere steinen utover oppkjørselen.

- Men det blir jo et helsikes arbeid. Vi har aldri opplevd noe i nærheten av dette og håper virkelig det er en misforståelse, sier hun.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere