*Nettavisen* Nyheter.

Kom i frekk premierekjole

FREKK: Kim Cattrall er ikke redd for kroppsnære kjoler og viser gjerne frem elastisiteten - klikk på forstørrelsesglasset for å se hele bilde! Foto: (Scanpix)

Kim Cattrall viste frem sin kroppsnære kjole på den rosa løperen. Se bilder!

29.05.08 11:32

(SIDE2): «Sex og singelliv»-stjernene kom på rekke og rad da den mye omtalte filmen hadde premiere i New York tirsdag kveld.

Se bilder av alle stjernene og gjestene nede i saken!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Glamorøs løper
Sarah Jessica Parker (43), Cynthia Nixon (42), Kim Cattrall (51) og Kristin Davis (43) kom sammen med resten av kollegaene i den etterlengtede filmen som har norgespremiere 6. juni. På den glitrende rosa løperen foran Radio Music Hall i byen serie handler om skinte de alle i sine overdådige vakre kjoler!

Kim Cattrall kom i det britiske Daily Mail kaller en altfor trang, feilsydd og upassende kjole - men den metallisk bronsefargede Vivienne Westwood-kreasjonen er langt fra feil! Kjolen klistret seg til kroppen, men Kim gjorde som sitt alias Samantha ville gjort og dro pent i kjolen mens hun flørtet med kamera.

Konkurranse:Vinn billetter til filmpremieren her!

Sølv og gull
Sarah Jessica Parker (43) alias Carrie kom i kveldens mest glamorøse aftenkjole i sølv fra designer Nina Ricci og med ektemannen Matthew Broderick ved sin side. Sarahs kjole var et syn - med bredt belte i livet, stroppeløs og med stor vidde i skjørtet som hun hjertelig viste frem til fotografene.

Medspiller Kristin Davis (Charlotte) kom i en gullfarget femtitallsinspirert kjole med gudinnehals fra amerikanske Donna Karan. Kjolen var utrolig vakker på den mørkhårede skjønnheten som kler den klassiske stilen.

Cynthia Nixon (42) (Miranda) valgte en hvit lang aftenkjole med elegante deltaker signert designer Narciso Rodriguez.

Les også: Slik er «Sex og singelliv»-filmen
Les mer her: - «Sex og singelliv» er ganske trist
Les også: Er bryllupet en drøm?

Klikk på bildet for å forstørre.

Kløft
Oscar-vinner Jennifer Hudson (26), spiller Carrie Bradshaws assistent i filmen og kom i en dypt utringet gullkjole signert Peter Soronen dress. Puppene hennes skal nesten ha falt ut av kjolen mens hun blåste slengkyss til fansen fra den rosa løperen.

Stjerner som Ashley Olsen, Donald Trump med kona Melanie, Mary J. Blige og selvsagt Fergie som har laget tittellåten til filmen var på plass i New York for å se filmen og over 3000 fans hadde møtt fram for å hylle stjernene.

100

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.