RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KLARE FOR FEST: Gunhild og Celina kom i kveldens mest sexy kjoler, signert Hervé Léger.
KLARE FOR FEST: Gunhild og Celina kom i kveldens mest sexy kjoler, signert Hervé Léger. Foto: Paul Weaver (Side2)

Kom i like, sexy kjoler

Sist oppdatert:
Celina Midelfart og Gunhild Melhus bandasjerte seg til fest.

(SIDE2): I Larvik torsdag kveld samlet landets finans- og kjendiselite til feståpning av spahotellet Farris Bad med Stein Erik Hagen, Petter Stordalen og Mille-Marie Treschow i spissen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Sexy bandasjekjole
En av dem som skinte aller mest var Celina Midelfart (35) som for anledningen hadde valgt seg en åletrang og kurvefremhevede Hervé Léger-bandasjekjole.

Med et lysegrått sjal lett henslengt over skuldrene, svarte og sølvfargede spisse sko på føttene og en liten svart clutchveske så Celina vårlig og vakker ut. I ørene dinglet store, glitrende discokuler - så hun var uten tvil klar for festligheter og hadde lagt forretningene på hylla for en kveld.

35-åringen ble året til fjorårets best kledte kvinne av Se og Hør, og har av Side2 gått til topps som den aller best kledte forretningskvinnen.

Les mer her:Slik kler maktkvinnene seg

I svart
Gunhild Melhus (30) kom arm i arm med sine forlovede Petter Stordalen (46) til festen. Alltid stilige Petter stilte i en storartet silkejakke fra Dolce & Gabbana, men han falt igjennom på stilen ved siden av sin flotte forlovede.

Gunhild har, som Celina, et godt øye når det gjelder de vakre kreasjoner fra de største designerne - og hun valgte også en bandasjekjole signert den samme designeren.

Gunhilds svarte kjole var mer detaljrik enn Celinas og ikke utringet. Et belte med paljetter delte kjolen litt i to og skapte om mulig en enda trangere effekt. 30-åringen gikk også for tilbehør i helt svart til sin lekre kjole.

LES MER:Gunhilds optiske illusjon

Hervé Léger kalles ikke «kongen av striper» for ingenting - striper i en eller annen form er designet på alle sine lett gjenkjennelige kjoler - alle er også håndsydde i silke med lycra, ull, spandex.

Men Gunhild har også en annen favorittdesigner, nemlig den samme som sin kommende ektemann.

Sjekk hvem det er her:Gunhilds optiske illusjon

Klassiker
Kjolene har blitt en klassiker blant moteriktige kjendiskvinner verden over, så vel som her hjemme.

Pia Haraldsen (27) er en av de norske kjendisene som har trykket Hervés kjoler til sitt bryst. Hun har flere varianter, blant annet en i grått og en i gullfarge. Sistnevnte kjolevariant brukte Pia på filmpremieren av «Sex og singelliv» i fjor sommer.

Les også:Pia i stjernenes favorittkjole

Prisen på bandasjekjolene ligger fra om lag 5000 kroner.

1783

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere