*Nettavisen* Nyheter.

Kombiner jobb og utdanning

BI tilbyr over 200 kurs som gjør det enkelt for deg å utvide din kompetanse. Foto: (BI Nicolas Tourrenc)

BIs deltidsstudier gjør det mulig å jobbe og studere samtidig.

16.06.11 12:15

På BI har du mulighet til å velge om du vil melde deg på et enkeltkurs eller et program som du senere kan inkludere i en grad, eller om du vil starte på et lengre studium på bachelor- eller masternivå. BIs deltidsstudier og kurs er fleksible både i oppbygging og i gjennomføringsform.

Enkeltkurs kan bli studier
Alle BIs kurs er kategorisert under fagområder og i forskjellige kurskategorier. Alle kursene kan gjennomføres enkeltvis eller inngå som del av et studium, dersom du finner ut at du er interessert i å ta en bachelor- eller mastergrad.

Bachelorstudier på deltid
Bachelorstudiene BI tilbyr på deltid, har en definert fagsammensetning som du kan gjennomføre etter en fast studieplan. En annen løsning er å ta ett og ett kurs om gangen i eget tempo. Husk å holde kontakt med studieveileder dersom du velger denne gjennomføringsformen, da kursporteføljen i studiet kan endres over tid.

Erfaringsbaserte masterstudier på deltid
Master of Management er et masterstudium der du kan velge hvilke tre masterprogrammer som skal inngå i din grad. Du kan velge blant rundt 40 programmer. Hvert program er en selvstendig og avsluttende enhet som kan gjennomføres uavhengig av graden og i en rekkefølge og et tempo som passer for deg.

BIs deltidsstudietilbud er tilrettelagt gjennomføring og undervisning slik at det er mulig å studere ved siden av jobb og familie.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettstudier
BI Nettstudier tilbyr kurs og studier som gir deg mulighet til å kombinere utdanning, jobb og familie i en travel hverdag. Det faglige innholdet er det samme som ved deltids- og heltidsstudier. Den eneste forskjellen er undervisningsformen.

Nettstudier er en fleksibel metode som gjør det mulig å studere når du vil og hvor du vil, i det tempo du vil – tilpasset din livssituasjon. BI har tilbudt fjernundervisning siden 1996 og er i dag Norges største tilbyder av nettbasert utdanning innen økonomisk-administrative fagområder og er blant Europas største tilbydere av nettstudier. Les mer om BI Nettstudier her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag