Livet til Quaden i ferd med å bli snudd på hodet. Gutten med de suicidale tankene, som ifølge moren måtte holdes øye med nettopp fordi han stadig forsøkte å ta sitt eget liv, får oppmerksomhet fra hele verden.

I skrivende stund er videoen sett av 20 millioner, og flere kjendiser gjør det de kan for å bedre livet til gutten.

Les mer: Mor med desperat bønn: - Dette er hva mobbing gjør

Den amerikanske stand up-komikeren Brad Williams, som i likhet med Quaden er født med kortvoksthet, har startet en innsamling på GoFundMe etter å ha sett videoen. Innsamlingen er ment for å sende niåringen til Disneyland i California. Så langt (sent fredag kveld) har folk donert over 380.000 amerikanske dollar, over 3,5 millioner norske kroner.

– Dette er ikke bare for Quaden, dette er for alle som har blitt mobbet i livet og blitt fortalt at de ikke er gode nok, forteller Williams.

Responsen har vært så overveldende at nå er det komikeren sin tur til å be om hjelp:

«Nå er det gitt 130.000 dollar. Fantastisk. Tusen takk, alle sammen. Dette er langt utenfor min kompetanse. Jeg vil ikke rote dette til. Jeg trenger hjelp så jeg kan gjøre dette riktig. @TheEllenShow, du gjør det her hele tiden. Kan du VÆR SÅ SNILL hjelpe meg å gjøre dette på riktig måte??», skriver Williams på Twitter natt til fredag norsk tid.

Om det er Ellen DeGeneres som kom til Williams i nøden, eller noen andre, er usikkert, men Williams fulgte i hvert fall opp en drøy halvtime med å skrive:

«Jeg har nettopp hørt fra en veldig viktig person som skal hjelpe meg med å sørge for at pengene blir brukt riktig. De har mye erfaring. Jeg vil gjøre alle som donerte stolte. Takk igjen alle sammen. Dette har vært en fantastisk dag! #StoppMobbing»