RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Dylanmoranrules.com)

Komikveld og dverger i helgen

Sist oppdatert:
Søndag bør du legge turen innom Ole Bull Scene. Da gjester nemlig den skal den britiske komikeren Dylan Moran Bergen. Se hva som skjer i Bergen i helgen.

Moran er en av Storbritannias mest populære komikere for tiden. Fredag gjester han «Først og Sist» med Fredrik Skavlan. I tillegg til en kritikerrost karriere som stand up-komiker, er han også mannen bak serien «Black Books», som også har blitt vist på norske skjermer. Han var dessuten å se i zombie-parodien «Shaun Of The Dead», og hadde dessuten enn liten rolle i det klissete Hugh Grant-dramaet Notting Hill.

Fredag inviterer De Musikalske Dvergene til 25-års jubileumsfest på Hulen. Om du ikke har fått billett, kan du bare glemme det. For gjestelisten er lang som et vondt år.

- Det gikk opp for oss at vi har holdt på i 25 år, og at det ville være tullete å late som at vi ikke hadde eksistert i det hele tatt. Det viser seg jo at det har vært en del som har hjulpet oss opp igjennom tidene. Alle som har vært med på platene og i starten. Vi har jo nærmere 200 mennesker på gjestelisten, sier Dvergene.

Har du bommet på billettkjøpet, kan du ta turen på Garage. Der spiller bergensartisten Unknown Joe sin skjeve countryrock. I tillegg spiller Asbjørn Slettemark og Torgrim Øyre plater på det nye diskotekkonseptet Let There Be Rock. Kamelon frister med The Fall Aparts - «sannsynligvis det beste bandet du aldri har hørt». Spennende.

Lørdag kan du gå for den myke popen til De Lillos i aulaen på NHH eller legge deg på den mer hardcore-linjen med JR Ewing på Hulen. Kamelon byr på 60-tallslåter med Shake og The Teardrops. Ellers er det lite som skjer konsertmessig. Bergen Kino kan være et alternativ. Forestillingene «Hurra for Andersen» , «Møre banan», Stapp Mett med Vinskvetten og Nordic Tenors går hele helgen og er å anbefale dersom du er mer sugen på forestillinger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere