NEW YORK (Nettavisen): En tidligere medarbeider av Melania Trump kommer med bok som inneholder flere avsløringer om førstedamen, Donald Trump, og alle intrigene og sexskandalene som preget tiden i Det hvite hus, melder CNN.

Boken er skrevet av Melania Trumps nære rådgiver gjennom flere år, Stephanie Grisham.

Les også: Melania skal ha fått nok: - Det er over, og det er det

- Tar for seg sexskandalene

Grisham jobbet både som pressesekretær ved Det hvite hus, men hun var også stabssjef for Melania Trump. Boken hun har skrevet, «I'll Take Your Questions Now», skal ifølge CNN publiseres 5. oktober.

To kilder som er kjent med innholdet sier til CNN at boken trolig vil ta for seg de mest kontroversielle hendelsene i løpet av Trumps periode i Det hvite hus, inkludert sexskandalen med pornoskuespilleren Stormy Daniels, samt de andre sex-anklagene mot Trump.

- Har hørt og sett alt

Boken vil også ta for seg Melania Trumps følelser overfor ektemannen og andre medlemmer av familien.

Les også: Tidligere venninne av Melania Trump: - Dette kan være begynnelsen på slutten for dem alle

- Hun vet om ting som ingen andre er blitt fortalt. Dette er en førstehåndsfortelling fra en som har hørt og sett alt, sier en kilde til CNN.

En episode som allerede er lekket ut fra boken, er Melania Trumps reaksjon i forbindelse med opprøret i Washington 6. januar i år.

Da opprøret fant sted, skal Melania Trump ifølge CNN ha vært opptatt med en fotoseanse av et teppe i Det hvite hus. I forbindelse med opprøret skal Grisham sendt en tekstmelding der hun spurte om Melania hadde lyst til å legge ut en Twitter-melding der hun tar avstand fra volden som fant sted i og ved Kongressbygningen.

Melania Trump: - Nei

- Ønsker du å legge ut en Twitter-melding der du skriver at alle amerikanere har rett til å delta i fredelige demonstrasjoner, men at det ikke er rom for ulovligheter og vold? skrev Grisham i tekstmeldingen til Melania.

Kort tid etter skal Melania Trump ha svart følgende:

- Nei.

Grisham skriver i boken at Melania ikke på noe tidspunkt skal ha avlyst fotoseansen med teppet, og hun uttalte seg heller ikke om de voldelige opptøyene. Først seks dager senere, 11. januar, tok Trump avstand fra voldelighetene.

- Melania var apatisk

CNNs reporter i Det hvite hus, Kate Bennett, sier til sin egen kanal at svaret Melania ga, var veldig typisk henne.

Les også: - Familietrøbbel for Donald Trump

- Hun var veldig apatisk til rollen hun hadde, og ble sjeldent sett. Selv om landet var i kaos, var hennes enkle svar nei, noe som er veldig standard for henne, fordi hun er en kvinne av få ord, sier Bennett.

Les også: Krever riksrettssak og at Biden går av: - Gud hjelpe oss

CNN-reporteren gjentok også det man tidligere har omtalt, nemlig at Melania Trump fremover ikke ønsker å drive noen kampanje om Donald Trump nå velger å gå for gjenvalg, og hun ønsker heller ikke å bli førstedame på nytt.

Les også: - Det som har kommet fram de siste ukene vil overraske mange om forholdet mellom Donald og Melania Trump

- Melania er ikke fanget

Når det er sagt, så sier Bennett at Melania Trump står sin ektemann nærere enn det mange tror.

- Hun er ikke fanget, og hun er ikke fanget i et ekteskap. Hun er mer på linje med ham ideologisk enn det de fleste tror eller tenker. De har vært sammen i mer enn 20 år, så ja, hun er på linje med ham politisk, sier reporteren.

- Mistillit og forræderi

Melania Trump har også kommet med en uttalelse om boken.

- Hensikten med denne boken er åpenbar. Det er et forsøk på å redde seg inn etter å ha gjort en dårlig jobb som pressesekretær, hatt mislykkede personlige forhold, og vært en person som opptrådte uprofesjonelt i Det hvite hus. Gjennom mistillit og forræderi prøver hun å bli relevant og tilegne seg penger på frøken Trumps bekostning, skriver Melania Trumps kontor i uttalelsen, ifølge Politico.

Les også: Hun har fortalt om nakenbildene til Donald Trump - nå vil hun fortelle etterforskerne absolutt alt

Grisham sa opp jobben som pressesekretær 6. januar i år i forbindelse med opptøyene. Frem til da hadde hun jobbet med Trump-familien og vært lojal mot dem i rundt fem år.

Grisham sa opp jobben kort tid etter at hun sendte den angivelige tekstmeldingen til Melania, skriver CNN.

Les også: Trump-etterforskningen: - Ikke ta meg, ta Melania!

De skriver også at Melania Trump skal ha ligget og sovet da Trump skulle holde sin berømte tale 6. januar, og at Grisham ble nødt til å vekke henne for at hun skulle få den med seg.

Trump ble senere anklaget og stilt for riksrett for andre gang for å ha oppildnet sine tilhengere til å storme Kongressen mens godkjenningen av presidentvalget pågikk.

Les også: Donald Trump jr. helt til topps i oppsiktsvekkende ny måling