NEW YORK (Nettavisen): Etter at FBI slo til mot Donald Trumps hjem Mar-a-Lago i Florida, er det blitt spekulert i om FBI har hatt en person på innsiden av Trump organisasjonen, en såkalt informant eller muldvarp.

Kilder har opplyst til både The Wall Street Journal og Newsweek at noen fortalte FBI om hvilke dokumenter Donald Trump satt på og hvor de skulle lete for å beslaglegge dem.

Les også: Publiserer bildene Donald Trump hevder ikke eksisterte

– Hvem fikk to milliarder dollar?

En av dem som nå spekulerer i hvem denne informanten kan være, er Donald Trumps niese, Mary Trump.

Mary Trump er en sterk kritiker av sin onkel, og forteller i et radiointervju på «The Dean Obeidallah Show» hvem hun tror det kan være.

– Vi er nødt til å starte med hvem som har tilgang til denne typen materiale. Jeg tror ikke Mark Meadows hadde tilgang til dette, sier Mary Trump, og viser til Donald Trumps tidligere stabssjef.

Les også: Mental-måling av Biden: – Genuint bekymret

– Jeg tror vi trenger å se nøye på hvorfor Jared fikk to milliarder dollar, sier fortsetter Mary Trump.

Hun referer med dette til en investering på to milliarder dollar som ble gjort i Jared Kutchers private firma av en fond som drives av kronprinsen av Saudi-Arabia, Mohammed bin Salman, skriver Insider.

Les også: – Biden forferdet over de oppsiktsvekkende Donald Trump-tallene

– Det høres ut som Jared

– Vi er nødt til å se nøye på hvorfor han har vært så stille i mange måneder nå, sier Mary Trump.

Les også: Kanonseier til Trump: – Feier dem av banen

– Og så må vi også tenke på hvem som også kan bli involvert i dette og som vil trenge dette noe så stort som det å angi Donald Trump for selv å komme seg ut av problemene, eller i det minste minske problemene de sitter med, sier hun og fortsetter:

– Og det høres ut som noen som er i Jareds situasjon. Jeg sier ikke at det er Jared, men det kan være ham, sier Mary Trump.

Her kan du se deler av intervjuet der hun peker mot Jared Kushner, som er gift med Donald Trumps datter, Ivanka Trump.

En annen person som også har spekulert i at informanten kan være Trumps svigersønn, er Donald Trumps tidligere advokat, Michael Cohen, som også ved flere anledninger tidligere, offentlig har kritisert Donald Trump.

– Det er definitivt en i hans innerste sirkel og jeg vil ikke bli overrasket om man finner ut at det er Jared eller en av Trumps barn, sier Cohen til Insider.

– Hvem ellers ville kunne vite om at det eksisterte en safe og spesifikt hva som befant seg på innsiden, sier Cohen.

Trump: – Noen som «plantet» noe?

Donald Trump hevder på sin side at han på nytt er utsatt for en heksejakt. Trump hevder at dokumentene som ble beslaglagt alle var avgradert, og at han ville overlevert dem til justisdepartementet dersom de hadde bedt om det.

Les også: Melania-lekkasje: – De ville ikke ha noen vitner

På søndag hamrer han løs mot FBI på måten de gjennomførte razzia på.

– Hele verden så på da FBI rotet seg gjennom huset, inkludert den tidligere førstedamens skap (og klær!), alene og umerket. De forlangte til og med at alle sikkerhetskamera ble skrudd av (vi nektet), men det var umulig å vite om noen av det de tok var lovlig, eller var det noen som «plantet» noe? Dette var, tross alt, FBI! skriver Trump på sin medieplattform Truth Social på søndag.

Trump skriver også at han krever dokumenter tilbake fra FBI som han hevder de ikke hadde tillatelse til å ta:

Trump skriver i en annen melding på søndag at FBI har en lang historie med korrupsjon og skriver samtidig at det nå bare har blitt enda verre.

Se meldingen her:

På lørdag samlet også væpnede Trump-supportere seg utenfor kontoret til FBI i Phoenix for å protestere mot razziaen. Dette var ifølge Insider en lovlig demonstrasjon som gikk fredelig for seg.