*Nettavisen* Nyheter.

Kommer våren nå?

Foto: Ørjan Nilsson

Sjekk været for den kommende uken i landets to største byer.

22.03.09 15:03

(iBergen.no / iOslo.no) Både bergenserne og østlendingene vil få gløtt av sol denne uken, men gråværet vil absolutt dominere.

Regn og sol
- Når det gjelder Bergen vil vi få regnbyger først på dagen på mandag, mens det gradvis vil bli bedre utover ettermiddagen. Det blir en ganske fin ettermiddag og kveld, sier vakthavende meteorolog ved Storm Weather Center, Roar Teigen, til iBergen.no.

Sjekk været der du bor!

Tirsdag vil innbyggerne i Bergen få oppholdsvær.

- Det blir halvskyet oppholdsvær og det blir det utover uken også. Bergen vil få lite nedbør i starten av uken, men konklusjon er at uken begynner bra og blir gradvis dårligere frem mot fredag, forteller han.

Temperaturene i vestlandets hovedstad vil ligge på mellom tre og seks plussgrader på dagtid og ned mot null på natten.

Snøen kommer tilbake
I Oslo blir man ikke kvitt snøen helt enda. Kommende uke laver det ned igjen.

- På mandag vil vi få snø i Oslo tidlig på morgenen, men ikke så mye at det skaper køer i trafikken og slikt. Det blir små mengder, og ellers blir det varierende skydekke og litt sol, sier Teigen.

Lyspunktet for Oslo-borgerne kommer tirsdag.

- Dette blir den fineste dagen. På onsdag derimot blir det skyet vær, men det blir i hvert fall lite nedbør onsdag og torsdag. Det kommer først på fredag, forteller han.

Oslo får kalde netter, ned mot null grader, mens dagtemperaturene vil ligge fra tre til fem plussgrader i uken som kommer.

Les mer fra iBergen.no:- Må bestemme meg før mai.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.