RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kommer Wii i september?

Det kan tyde på at Nintendo Wii kommer til å dukke opp langt tidligere enn forventet.

Nintendo har så langt ikke kommet med noen offisiell lanseringsdato for sin neste spillkonsoll. De fleste har frem til nå regnet med at konsollen vil dukke opp omtrent samtidig som PlayStation 3, som har lanseringsdato 17. november.

CNN melder nå at dette trolig ikke stemmer, og at konsollen allerede er i full produksjon.

Analytikere og insidere som CNN har snakket med antyder at konsollen vil bli tilgjengelig i oktober, og muligens allerede i slutten av september.

Analytikere påpeker at en lansering rundt dette tidspunktet ville passe godt inn i Nintendos tradisjon, men lanseringen av NES-konsollen i midten av oktober og Nintendo 64 som dukket opp 29. september 1996.

Ved å starte utrullingen av konsollen tidlig, er det også større sannsynlighet for at selskapet vil ha nok konsoller til å møte etterspørselen i julehandelen.

Hvis Wii lanseres såpass tidlig, vil PlayStation 3 få nok et skudd i baugen. Den vil dermed få konkurranse fra både Xbox 360 og Wii før den i det hele tatt har mulighet til å bli lansert - i det som de fleste antar kommer til å være alt for få enheter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere