RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kommune tilbyr selskapet 150 000 kroner

Foto: Nils Collett Vogt (NA24)
Sist oppdatert:
Men de har aldri spurt om pengene.

Avisen Ságat skriver at Porsanger kommune nå ønsker å gi Norwegian ekstra drahjelp, gjennom å tilby et tilskudd på kr 150.000 til markedsføring.

Bakgrunnen er at Norwegian i sommer valgte å fly direkte mellom Lakselv og Oslo i midtsommerperioden. Også neste år vil Norwegian fly denne ruten, og de har til Finnmark Dagblad uttalt at det er store sjanser for at ruten kan få et utvidet tidsrom.

- Vi har ikke fått inn noen søknad, og har heller ingen rolle i den videre prosessen. Det er det ordføreren som tar seg av. Vårt styre har bare signalisert at vi kan være med på en slik runde en gang til, sier utviklingskonsulent i Porsanger i Utvikling KF, Alf-Emil Paulsen, til avisen Ságat.

Nyvalgt ordfører i Porsanger, Knut Roger Hanssen (H), forteller til Ságat at de har et stort engasjement for direkteruten, og gjerne vil bidra til å beholde og videreutvikle tilbudet.

Norwegian er positive til håndsrekningen fra Porsanger kommune, selv om de ikke har søkt om penger.

- En slik nyhet blir selvfølgelig godt mottatt her i huset. Har kommunen satt av penger til markedsføring av ruta, vil vi gjerne gå i dialog med dem igjen, sier Norwegians kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik til Ságat.

Les flere nyheter fra Finnmark Dagblad her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere