*Nettavisen* Nyheter.

Kommune tilbyr selskapet 150 000 kroner

Foto: Nils Collett Vogt (NA24)

Men de har aldri spurt om pengene.

26.10.11 20:12

Avisen Ságat skriver at Porsanger kommune nå ønsker å gi Norwegian ekstra drahjelp, gjennom å tilby et tilskudd på kr 150.000 til markedsføring.

Bakgrunnen er at Norwegian i sommer valgte å fly direkte mellom Lakselv og Oslo i midtsommerperioden. Også neste år vil Norwegian fly denne ruten, og de har til Finnmark Dagblad uttalt at det er store sjanser for at ruten kan få et utvidet tidsrom.

- Vi har ikke fått inn noen søknad, og har heller ingen rolle i den videre prosessen. Det er det ordføreren som tar seg av. Vårt styre har bare signalisert at vi kan være med på en slik runde en gang til, sier utviklingskonsulent i Porsanger i Utvikling KF, Alf-Emil Paulsen, til avisen Ságat.

Nyvalgt ordfører i Porsanger, Knut Roger Hanssen (H), forteller til Ságat at de har et stort engasjement for direkteruten, og gjerne vil bidra til å beholde og videreutvikle tilbudet.

Norwegian er positive til håndsrekningen fra Porsanger kommune, selv om de ikke har søkt om penger.

- En slik nyhet blir selvfølgelig godt mottatt her i huset. Har kommunen satt av penger til markedsføring av ruta, vil vi gjerne gå i dialog med dem igjen, sier Norwegians kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik til Ságat.

Les flere nyheter fra Finnmark Dagblad her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.