RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kommunen kan stoppe bygget

- Vi er ennå ikke kommet til brukstillatelse og ferdigstillelse. Her kan parkeringen bli et hett tema, sier seksjonsleder på byggesaksavdelingen, Jan. B. Mjelstad.

iBergen.no har tidligere skrevet at byggesaksavdelingen ikke kan finne dokumentasjon for parkeringsplasser i tilknytning til Ole Irgens Vei 76. Alstå et brudd med rammetillatelsen.

- Saken har strukket seg over år og har blitt litt uoversiktelig. Men det ble snakket om at det skulle leies tre parkeringsplasser lengre sør i Ole Irgens Vei i samarbeid med Bergen Bygg og Eiendom. Dette var en midlertidig løsning som var på gang. Men vi undersøkte ikke i detalj, sier Mjelstad.

- Men hadde bygget fått igangsettingstillatelse hvis dere hadde oppdaget at det ikke forelå dokumentasjon på parkeringsplasser?
- Det blir et hypotetisk spørsmål. Når det gjelder det neste punktet på den offentlige behandlingens som er brukstillatelse og ferdigattest, så mener jeg det bør bli en diskusjon.

En diskusjon?
- Jeg ser ikke bort ifra at det kan bli et hett tema, sier Mjelstad til iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere