RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kompett-tall som ventet

Sist oppdatert:
E-handelsselskapet Komplett og toppsjef Eric Sandtrø leverte tall omtrent i tråd med analytikernes forventninger, etter å ha meldt omsetningen tidligere i måneden
I påsken var e-handelsselskapet Komplett ute med en melding om omsetningen i første kvartal. Selskapet opplyste da at veksten i første kvartal var på 15 prosent til 520,3 millioner kroner. Det er et stykke unna selskapets mål om å holde en vekst på 20 prosent på lang sikt.

Samtidig meldte selskapet til iMarkedet at omlegging av handelssystemet i Norge og Sverige rammet omsetningen med omkring 10 millioner kroner.

Disse tallene ble bekreftet i kvartalsrapporten som kom etter stengning på Oslo Børs torsdag.

I tillegg opplyste selskapet at driftsresultatet i første kvartal endte på 20 millioner kroner mot 19 millioner kroner i fjor, mens det ifølge TDN Finans var ventet et driftsresulttat på 21 millioner kroner i perioden.

Kompletts resultat før skatt endte på 22 millioner kroner, noe som var på linje med forventningene.

Tallene fra Komplett i første kvartal viser at e-handelselskapet og toppsjef Eric Sandtrø har utfordringer med å nå sine marginmål.

Resultatmarginen før skatt var på 4,2 prosent i første kvartal, mot 4,0 prosent i fjerde kvartal. I samme kvartal i fjor var marginen på 4,5 prosent.

Det langsiktige målet er her fem prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere