RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Komplett-gründer går solo

Sist oppdatert:
Aage Lysebo, som bygde opp nettbutikk-eventyret Komplett sammen med Eric Sandtrø, har sluttet og startet konkurrerende virksomhet
Lysebo har etablert Hardwarebutikken, som skal være i drift om fem til ti dager og har som mål å omsette for 100 til 300 millioner neste år, ifølge Finansavisen.

- Jeg har snakket med Eric Sandstrø. Han forstår at vi skal selge en del andre ting også. Det er viktig for meg å få frem at vi ikke er en ren konkurrent til Komplett, sier Lysebo.

Lysebo cashet inn 50 til 60 millioner fra Komplett, og gikk inn med 5 millioner kroner i det nye selskapet. Senere kom sentrale personer i Norgesgruppen inn med nye 5 millioner i en emisjon som priset Hardwarebutikken til 25 millioner kroner.

Lysebo slo i sin tid sitt selskap Komplett Data sammen med Sandtrøs Norek til det som i dag er børsnoterte Komplett.

Mens Komplett fokuserer på IT og elektronikk, skal Hardwarebutikken også selge ting som klimaanlegg, bygningsartikler og verktøy, ifølge Lysebo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere