RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Komplett og HP samarbeider

Sist oppdatert:
Komplett og HP undertegnet i dag en avtale om strategisk samarbeid. Avtalen innebærer at Komplett vil kjøpe produkter direkte fra HP og tilby sine sluttkunder
– Vårt hovedfokus er å tilby kvalitetsprodukter til gode priser, og dette strategiske samarbeidet med HP vil ytterligere styrke vårt kundetilbud. HP er en sterk merkevare og Komplett har allerede i dag et betydelig salg av HP-produkter. Avtalen viser at Kompletts forretningsmodell gir resultater og vil slå positivt ut for alle parter, sier Eric Sandtrø, administrerende direktør i Komplett.

Avtalen gjelder innledningsvis HPs skriver- og bildeprodukter, samt bærbare PC-er.

– Som markedsledende leverandør av IT-produkter og løsninger rettet mot forbrukermarkedet er det viktig for HP å være tilstede i alle de ulike salgskanalene. Komplett er blant Norges største dataleverandører og er ledende innen e-handel. Vi ser derfor stort potensial i dette samarbeidet, sier Geir Erik Lian, direktør i HP Imaging and Printing Group.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere