RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Komplett ser fallende omsetning

Sist oppdatert:
Ehandelskonsernet Komplett fortsetter å slite med å innfri, og klarte det heller ikke i tredje kvartal. Konsernsjef Eric Sandtrø ser negativ vekst i fjerde kvartal
Komplett økte omsetningen med kun en prosent i tredje kvartal i forhold til samme periode i fjor, og endte på 427,2 millioner for kvartalet.

Selskapet fortsetter å tjene penger tross omsetningssvikten men marginene er klart svakere. Komplett fikk et driftsresultat på 7,3 millioner kroner i tredje kvartal mot 20,1 millioner i samme periode ifjor.

Kompletts bunnlinje viste et overskudd på 8,2 millioner kroner i kvartalet, mot ventet 9 millioner kroner ifølge TDN Finans.

Ser fall i fjerde kvartal

Manglende vekst i tredje kvartal forventes å bli forverret til fall i omsetning i fjerde kvartal sammenlignet med samme periode i fjor.

- De pågående tiltakene for bedret lønnsomhet har begynt å gi effekt, og den positive resultatutviklingen forventes å fortsette i fjerde kvartal. Den utfordrende konkurransesituasjonen i alle markeder vedvarer, skriver selskapet i rapporten.

Det er med andre ord langt til vekstmålet på 20 prosent som selskapet hadde ved inngangen til året.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere