RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kona skremte håndverkerne

Sist oppdatert:
Et av de bitreste skilsmisseoppgjørene i Hollywood fortsetter.

(SIDE2): «Baywatch»-kongen David Hasselhoff halte I land enda en seier mot sin ekskone Pamela Bach da en dommer i LA godkjente at han kunne selge boligen de to delte tidligere, melder Splash News.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tirsdag avslørte en rettshøring at dette salget ikke har gått smertefritt. Hasselhoffs advokat Melvin S. Goldsman fortalte da at Pamela Bach hadde forskanset seg inne i huset, og nektet håndverkerne i å sette i gang med oppussing i forkant av salget.

Striden fortsetter
Dermed har ikke Hasselhoff hatt muligheten til å selge eiendommen, og dermed er han og ekskona tilbake i retten. Avtalen var at hun skulle ha muligheten til å bo i huset i San Fernando Valley frem til det ble solgt.

- Bach har blokkert alle som har kommet for å oppgradere standarden I huset, og har truet alle som har kommet inn på eiendommen med at de vil bli arrestert, sa Goldsman ifølge Splash News.

Avtalen med at hun skulle få borett ble formalisert i retten i desember 2007. Da ble de også enige om at de skulle ha delt ansvar for parets to døtre, Taylor (17) og Hayley (15).

De to giftet seg i desember 1989, og søkte om skilsmisse i januar 2007. I midten av mai møtes de i retten igjen for å fortsette kampen om felles formue. Mye tyder derfor på at det blir mer om denne saken.

Les også: Hvor ble det av Baywatch-damene?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere