Kona tar raske-Roger i skole på Facebook

Roger Ingebrigtsen har overlatt rattet til kona Lene Hansen etter at han mistet førerkort på grunn av en fartsovertredelse.

Roger Ingebrigtsen har overlatt rattet til kona Lene Hansen etter at han mistet førerkort på grunn av en fartsovertredelse. Foto: Yngve Olsen Sæbbe (Nordlys)

Se hva den førerkortløse statssekretæren må skrive på tavla hjemme i stua.

Statssekretær i Forsvardepartementet, Roger Ingebrigtsen, får mye ros for sin åpenhet når først Nordlys i går konfronterte ham med at vi visste at han hadde mistet førerkortet for å ha kjørt for fort for en måned siden, skriver Nordlys.

Han har mottatt mange støtteerklæringer på Facebook-siden hans - og også en liten pekefinger fra sin kone, Lene Hansen.

Med glimt i øyet skriver hun:

«Når han kommer hjem, må han skrive: "Det finnes ingen grunner til å kjøre for fort, det finnes ingen grunner til å kjøre for fort, det finnes ingen grunner til å kjøre for fort" femti ganger på tavla i stua. Hilsen sjåføren i 4 mnd. fremover»

På veggen til Ingebrigtsen har både FB-venner og politiker-venner vist støtte, ærlighet ("jeg gjorde det samme i fjor", skriver én) og vennlig råd.

Det var i går formiddag at Nordlys fortalte historien om at Ingebrigtsen (Ap) har mistet lappen, etter å ha kjørt for fort på vei til et møte i Karlsøy kommune for en måned siden.

Han ble tatt av lensmannen, og registrert med en fart på 88 km/timen i 60-sonen. Ingebrigtsen ble ilagt en bot på 8000 kroner og fikk beslaglagt førerkortet for fire måneder.

Dette er andre gang Ingebrigtsen mister sertifikatet som følge av fartsovertredelse. I 2002 måtte han være uten førerkort i 6 måneder, etter å ha holdt 95 km/timen i en 60-sone.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.