Gå til sidens hovedinnhold

Kona til milliardærarving funnet død i London

London (NTB-AFP-Reuters): Den svenskættede milliardærarvingen Hans Kristian Rausing er på sykehus, der han skal avhøres av politiet om kona Evas død, ifølge The Guardian.

Eva Rausing (48) ble funnet død i sitt hjem i den britiske hovedstaden mandag. Hva hun døde av er ikke kjent, og en obduksjon har heller ikke gitt noen svar på hvordan hun døde, skriver Dagens Nyheter.

Ektemannen Hans Kristian Rausing (49) ble først pågrepet og deretter overført fra politiets varetekt til sykehus, ifølge The Guardian. Avisa skriver at politiet er til stede på sykehuset, men de hadde onsdag formiddag ennå ikke fått gjennomført noe avhør.

Britisk politi har bekreftet at en 49 år gammel mann er pågrepet i saken, men ville ikke umiddelbart gi opplysninger om identiteten hans. Britiske medier skriver imidlertid at 49-åringen er Hans Kristian Rausing.

Han er sønn av Hans Rausing (86), som flyttet til Storbritannia fra Sverige for 30 år siden etter å ha tjent en formue på selskapet Tetra Pak, som lager drikkekartonger. Ifølge The Times er Rausing-familien god for over 40 milliarder kroner.

Hans Kristian og Eva møttes angivelig første gang på en avrusningsklinikk i USA. Paret ble omtalt i mediene da de ble siktet i 2008 for å ha forsøkt å ta med heroin og crack-kokain inn på den amerikanske ambassaden i London. (©NTB)

Reklame

Best i test påskeegg 2021