*Nettavisen* Nyheter.

Koné på opptrening i Frankrike

Vålerenga-spissen betaler rehabilitering av egen lomme i håp om å bli frisk etter kneskaden.

18.06.12 15:46

Vålerenga-spiss Yssouf Koné har ikke fått den karrieren i Vålerenga som både han og klubben håpet på da han kom til Valle før 2011-sesongen. En kneskade har skapt mye problemer for spissen som så langt ikke har kommet tilbake i toppform. Nå er Koné i Frankrike i et forsøk på å bli frisk.

- Yssouf er på det rehabiliteringssenteret som klarerte han medisinsk før han kom til Vålerenga, sier medisinsk koordinator Eirik Bjærke.

- Han har vært der i tre uker og jeg har daglig dialog med Yssouf og vår lege Erik Rosenlund rundt progresjonen til Yssouf. Han har vist framgang i styrke, utholdenhet og funksjonalitet i løpet av oppholdet.

Behandlingsstedet regnes som ett av de beste i Europa når det gjelder kneskader.

- Stedet er anerkjent som et av de beste når det gjelder kneskader og flere spillere fra La Liga, Serie A og Premier League har vært der på rehabilitering etter kneoperasjoner.

- Naturlig nok koster det også en del å få behandling der og dette er ikke noe Yssouf har kommet til klubben og bedt oss dekke. Han dekker hele oppholdet av egen lomme fordi han har et så inderlig ønske om å bli frisk nok til å bidra for Vålerenga, avslutter Bjærke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.