RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Konfliktskaperen Hegnar

Sist oppdatert:
Trygve Hegnar blir aldri anklaget for å gå stille i dørene. Mange næringslivstopper er redd for mannen som ikke har lagt fingrene i mellom i Kapital.

Siviløkonom Bernt Stilluf Karlsen har i likhet med alle andre måttet tåle noen skyllebøtter fra Trygve Hegnar. Stilluf Karlsen har likevel respekt for mannen.

- Hegnar er forferdelig flink, skikkelig intens og veldig sta, sier Stilluf Karlsen til Dagens Næringsliv. Skal Hegnar inn, må Must ut. De to går ikke sammen, ifølge siviløkonomen. Han har jobbet tett med begge.

Knut Utstein Kloster sr. har mange ganger stusset over Hegnars skikk med å henge ut "skikkelige folk i Kapital".

- Kanskje er det vanskelig for noen å se hvorledes han til Gyldendals beste i det offentlige rom skal kunne kombinere rollene som styremedlem i forlaget og kritisk redaktør i Kapital og Finansavisen, skriver Utstein Kloster i et innlegg i DN. Han mener aksjeloven slett ikke tar hensyn til at et styre bør består av mennesker som går godt sammen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere