RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kongefamiliens reiseprogram

Sist oppdatert:
En rekke land og oppdrag venter hele kongefamilien. Les reiseprogrammet deres her for de kommende månedene.

(SIDE2): Første utenlandstur på programmet går til barnedåpen i Danmark, skriver VG. Når kronprins Frederik og kronprinsesse Marys prins døpes er det kronprins Haakon, kronprinsesse Mette- Marit, prins Sverre Magnus og prinsesse Märtha og Ari Behn som vil være tilstede.

I helgen var det spanske prinsesse Leonor som ble døpt.

I februar reiser kong Harald og kronprins Haakon til Torino for å se vinter-OL. Rundt samme tid reiser dronning Sonja til New York for å åpne en utstilling av Edvard Munch. Den 14. februar vil kronprinsen være tilstede under en energimesse i Essen, melder VG.

I mars følger Märtha de norske Paralympic- deltakerne i Torino, da hun er den høye beskytter for Norges Funksjonshemmedes Idrettsforbund. Samtidig besøker kong Harald Green Howards regimentet i England. I mars er det statsbesøk i Sveits som venter kongeparet, og i slutten av måneden blir det feiring av Longyearbyen sitt 100-års jubileum.

I tillegg venter en rekke andre offisielle oppdrag kongefamilien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere