RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kongefestens flotteste kjoler

Sist oppdatert:
Her er kjolene Side2 kårer til kongefestens heteste.

(SIDE2): Prinsesse Madeleine er uten tvil den heteste under kong Haralds 70-års feiring - men ikke den beste til å kle seg.

Side2 gir dronning Sonja høyeste terningkast for hennes hvite kjole under bursdagsfeiringen på Rådhuset fredag. Her er festukens fire flotteste kjoler.

SVENSKENES DOM:Lunkne til Norges kjoler

Se også bilder fra slottsgallaen lenger ned

Les også: Gråtkvalt hyllest

Dronning Sonjas hvite kjole

Den lekre hvite kjolen kunne like gjerne blitt kåret til den heteste på årets Oscar-utdeling, som på den kongelige festen på Rådhuset i Oslo fredag. Dronning Sonjas Askepott-kjole kunne fått enhver kvinne til å se ut som en drøm. Selv er dronningen blendende vakker i sin kjole. Det er den lekreste kjolen hun kunne valgt til sin alder. Tilbehør i sølv og belte høyt i livet, blir også en av vårens og sommerens heteste trender.

Mette-Marits bare arm

Den grå kjolen med kun en stropp er helt riktig akkurat nå. Stjerner som Beyonce Knowles og Jennifer Lopez har helt dilla på kjoler med kun en stropp over den ene skulderen. Kronprinsesse Mette-Marit følger dermed stjerne-trendene. Grått er en farge vi også vil se mer til i tiden som kommer.

Maddes blå trender

Blått er absolutt den vakreste fargen til prinsesse Madeleine. Hennes flotte øyne får ekstra glans på grunn av den blå fargen. Kjolen er både elegant og tidsriktig. Madeleine går også for sølvdetaljer og markert midje, slik som dronning Sonja.

Märtha går for tube-kjoler

To ganger under kongefestene denne uken har Märtha gått for kjoler med tubesnitt. Kjoler med tubetopp løfter bysten, og er ofte brukt av stjerner som Penelope Cruz og Nicole Kidman. Märtha har lagt sin elsk på slike kjoler - og vi elsker å se henne i de. Fargene er også lekne - og vi gir spesielt pluss for broderiene.

Les alt om kongefesten denne uken:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere