RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kongelig konservativ

Sist oppdatert:
Ikke spesielt innovativ, men du verden for en båt! Se video av nye Princess V62.

Et aggressivt ytre design kombinert med lekkert, fornuftig interiør gjør Princess' siste hardtopcruiser til noe for seg.

Se video av skipet på Klikk.no/bat

Merkets stjerne henger høyt i Norge, og det tror vi den fortsatt kommer til å gjøre.

Plass til seks
For rundt 12 millioner kroner kan man forvente seg mye, og det får man også. V62 har tre lugarer for til sammen seks personer, og det er mulighet for en enkel mannskapslugar akter for motorrommet.

Prototypen av V62 var utstyrt med bakvegg for nordiske forhold, og hadde et lyst skinninteriør mot mørkt kirsebærtre under tak.

Sterk nok
To MTU-motorer på til sammen 2400 hk gir båten en toppfart på rundt 36 knop. Synes du det er beskjedent, kan vi nevne at båten veier over 23 tonn.

At den er konservativt laget, er fremdriftsystemet et eksempel på. I en båt på denne størrelsen ville det vært fornuftig med en alternativ Volvo Penta IPS-løsning med for eksempel tre pod'er. Da kan plassen om bord utnyttes bedre, båten blir lettere og effekten kan reduseres.

Kjøpe båt? Sjekk Klikk.no/bats båttester først!

Les mer om båt i Nettavisens Båtmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere