RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kongelige sjarmtroll i farta

I FARTA: Máxima holdt et godt tak i sin tre år gamle datter da de suste ned alpebakkene i Østerrike.
I FARTA: Máxima holdt et godt tak i sin tre år gamle datter da de suste ned alpebakkene i Østerrike. (Getty Images)
Máxima passet godt på sin prinsesse i skibakken.

(SIDE2): Kronprinsesse Máxima (37) av Nederland holdt et godt tak rundt sin tre år gamle datter Alexia da de suste ned skibakken i de østerrikske alpene. De så ut som en helt vanlig mor og datter på ski - de fleste har vel lært å stå på ski på akkurat denne måten.

Mens Alexia fortsatt får litt hjelp til skigåingen, ble eldstesøster Amalia (5) sett susende nedover løypene uten hjelp fra foreldrene.

Se bilder fra skiferien nederst i saken!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tradisjon
Det er vinterferie over hele Europa i disse dager og flere av de kongelige har tatt veien til skiløypene med sine minste.

Det nederlandske kronprinsparet reiste til fjells med sine tre døtre - Amalia, Alexia og Ariana (1 1/2). Alle tre i gode og varme skidresser poserte de sammen med foreldrene Máxima og Willem-Alexander (41), samt besteforeldre dronning Beatrix og øvrig familie.

Máxima og Willem-Alexander er denne uken på et skiresort i Lech i alpene, som er et av mange yndede steder for de kongelige å reise på ski.

(Artikkelen fortsetter under)

Ut på tur
I Sveits er himmelske skisteder som Gstaad, Klosters og Verbier steder hvor man kan komme til å se en kongelige kjendis eller tre i løpet av vintermånedene.

Det danske prinseparet, Marie (33) og Joachim (39), sammen med sønnene Nikolai (9) og Felix (6) er for tiden i Sveits på ski de også.

Marie, som er seks måneder på vei, lot skiene ligge på hylla, mens hun noe sky snakket perfekt dansk med pressen.

Her hjemme er det også vinterferie og skal vi tro kongehusets hjemmesider har også kronprinsparet fartet av sted - muligens de også på ski?

1586

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere