RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kongen av Xbox 360

Sist oppdatert:
«Gears of War» selger så det suser.

(Spillmagasinet): Skytespillet «Gears of War », som vi for øvrig synes var 2006 sitt beste i den sjangeren, går fortere unna enn noe annet Xbox-eksklusivt spill noensinne. I løpet av 10 uker ble det solgt over tre millioner eksemplarer av spillet.

Det gjør actionfesten til det raskest selgende spillet i 2006 og Microsoft er selvfølgelig strålende fornøyde. Jeff Bell, en av Xbox-toppene, har følgende å si:

- «Gears of War» er den foreløpig mest suksessfulle spillserien som bare finnes på neste-generasjons konsoller, og alt tyder på at salgstallene etterhvert kan havne på samme nivå som blant annet «Zelda» og «Grand Theft Auto».

I samme pressemelding nevner Microsoft at de to ekstra kartene til «Gears of War» har blitt lastet ned over 750 000 ganger, og alt materiale som har med spillet å gjøre har blitt hentet ned til sammen 1,5 millioner ganger fra Live Marketplace.

Det haddesneket seg inn en "liten" feil. Det korrekte antall solgte spill de 10 første ukene er tre og ikke 10 millioner. Vi beklager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere