*Nettavisen* Nyheter.

Kongsvinger-siktet løslatt

Foto: (Privat / Nettavisen)

Men 32-åringen er fortsatt siktet i saken der 18 år gamle Lars Erik Flem Andersen ble drept.

06.08.09 10:11

- Alle etterforskningsskritt politiet hadde behov for å gjennomføre for å forhindre bevisforspillelse vil innen fristens utløp være gjennomført. Politiet er følgelig av den formening at vilkårene for fortsatt fengsling ikke er oppfylt, opplyser politiadvokat Iren Johnsen Dahl i en pressemelding.

32-åringen blir løslatt torsdag ettermiddag.

Siktet under vitneavhør
32-åringen ble arrestert etter å ha vært inne til vitneavhør i forbindelse med drapet på Lars Erik Flem Andersen (18) i Kongsvinger natt til søndag 26. juli. Han var ikke mistenkt da avhøret startet, men etter vitneavhøret siktet politiet mannen.

Flem Andersen ble funnet stukket i hjel med kniv på en plen like ved Gjemselund stadion i Kongsvinger. Ifølge politiet var han påført betydelige ytre skader.

Den siktede 32-åringen er en bekjent av den drepte.

Etterlyser vitne
Tidligere denne uken etterlyste politiet et vitne i forbindelse med drapssaken.

Les saken: Etterlyst etter drap

Klikk på bildet for å forstørre.

Etterlysningen kommer etter at politiet i Kongsvinger har gått ut med en anmodning om at en person som er observert i sykehusskogen, gående i retning Langeland, ca. kl. 00.30 drapsnatten melder seg for politiet. Vedkommende har fortsatt ikke tatt kontakt med politiet.

Politiet er svært interessert i å komme i kontakt med denne personen og har fått laget en tegning av vedkommende på bakgrunn av vitneopplysninger, opplyser politiet på Hedmark i en pressemelding.

Status som vitne Politiet presiserer at de ønsker å komme i kontakt med vedkommende som et vitne, og ber de som har opplysninger i saken eller som tror de har sett mannen om å ta kontakt med politiets døgnåpne tipstelefon 91111237.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag