RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kongsvinger-siktet løslatt

(Privat / Nettavisen)
Sist oppdatert:
Men 32-åringen er fortsatt siktet i saken der 18 år gamle Lars Erik Flem Andersen ble drept.

- Alle etterforskningsskritt politiet hadde behov for å gjennomføre for å forhindre bevisforspillelse vil innen fristens utløp være gjennomført. Politiet er følgelig av den formening at vilkårene for fortsatt fengsling ikke er oppfylt, opplyser politiadvokat Iren Johnsen Dahl i en pressemelding.

32-åringen blir løslatt torsdag ettermiddag.

Siktet under vitneavhør
32-åringen ble arrestert etter å ha vært inne til vitneavhør i forbindelse med drapet på Lars Erik Flem Andersen (18) i Kongsvinger natt til søndag 26. juli. Han var ikke mistenkt da avhøret startet, men etter vitneavhøret siktet politiet mannen.

Flem Andersen ble funnet stukket i hjel med kniv på en plen like ved Gjemselund stadion i Kongsvinger. Ifølge politiet var han påført betydelige ytre skader.

Den siktede 32-åringen er en bekjent av den drepte.

Etterlyser vitne
Tidligere denne uken etterlyste politiet et vitne i forbindelse med drapssaken.

Les saken: Etterlyst etter drap

Etterlysningen kommer etter at politiet i Kongsvinger har gått ut med en anmodning om at en person som er observert i sykehusskogen, gående i retning Langeland, ca. kl. 00.30 drapsnatten melder seg for politiet. Vedkommende har fortsatt ikke tatt kontakt med politiet.

Politiet er svært interessert i å komme i kontakt med denne personen og har fått laget en tegning av vedkommende på bakgrunn av vitneopplysninger, opplyser politiet på Hedmark i en pressemelding.

Status som vitne Politiet presiserer at de ønsker å komme i kontakt med vedkommende som et vitne, og ber de som har opplysninger i saken eller som tror de har sett mannen om å ta kontakt med politiets døgnåpne tipstelefon 91111237.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere