Konkurransen hardner til

Malcolm og Bengt (bildet) bryter avtalen med de andre deltakerne, og går i hemmelighet i gang med å installere nytt kjøkken.

Malcolm og Bengt (bildet) bryter avtalen med de andre deltakerne, og går i hemmelighet i gang med å installere nytt kjøkken.

Det er duket for nok en dom fra takstmennene i "Nr. 19". Vil Bengt og Malcolm gå av med seieren med sitt lyse og åpne kjøkken?

10.05.04 08:02

Det er tid for taksering og kåring av vinner i romkonkurransen i kveldens episode av "Nr. 19". De fleste deltakerne er rimelig sikre på at Bengt og Malcolm kommer til å gå av med seieren med sitt kjøkken. Men takstmennene har overrasket før, og vil nok gjøre det igjen...

Ikke ferdig
Lasse og Firhana ble ikke ferdig med sitt soverom, og Erlend og Natalie klarte heller ikke å fullføre gang og entre. Dermed kan ting tyde på at det er soverommet til Karin og Jon som har størst muligheter til å kunne konkurrere med Bengt og Malcolms kjøkken.

Tenker strategi
Deltagerene har bare to rom igjen å pusse opp, og de blir taktiske i valg av rom til neste romkonkurranse. Konkurransen hardner til, og det er tydelig at deltakerne begynner å tenke strategi fremover mot avslutningen av "Nr. 19".

Midt oppe i alt arbeidet med leilighetene, må de fire parene også bli enige om hvilken løsning de ønsker å satse på for arbeidet med hagen.

På TV 2 mandag 10. mai 2004 kl. 20.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.