RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Konkursbehandlig for Royal Olympic Cruise Lines

Sist oppdatert:
Crusierederiet Royal Olympic Cruise Lines har sett seg nødt til å sette to av sine skispeiende selskaper under konkursbeskyttelse under reglene i kapittel 11 i den amerikanske konkursloven
Det går frem av en pressemelding sendt ut onsdag ettermiddag.

Konkursbeskyttelsen er utløst av manglende enighet rundt refinansiering av de to selskapene. De to datterselskapene eier cruiseskipene Olympia Voyager og Olympia Explorer.

Royal Olympic ønsker nå en finansiell restrukturering av de to selskapene, etter at samtalene med kreditorene ikke har ført frem. Skipene er belånt med 250 millioner dollar som er garantert av morselskapet.

Verken morselskapet eller de andre datterselskapene vil være berørt av gjeldsforhandlingene, og vil drive videre som normalt.

Det er det vanskelige cruisemarkedet i kjølvannet av 11. septemberangrepene og krigen i Irak som har ført til problemene med å betjene gjelden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere