Konkursrytter trekker seg

Idar A. Iversen trekker seg som styremedlem og toppsjef i Neptune Marine etter iMarkedet.nos oppslag. Les mer om saken her:

19.05.08 00:17

Idar A. Iversen skriver i en melding på handelssystemet til Norges Fondsmeglerforbund at han trekker seg som styremedlem og toppsjef i boreskipsrederiet Neptune Marine Oil & Gas Ltd.Forrige uke kunne iMarkedet.no avsløre at Iversen tidligere har hatt flere svært grisete konkurser bak seg. Blant annet gikk et norskregistert selskap med samme navn som det rederiet som nå handles i gråmarkedet konkurs.Iversen skal fortsette i selskapet som driftsdirektør i selskapet, mens Hans J. Hvide tar over som adm. direktør.Les om iMarkedet.nos avsløringer her:Grisete konkurs for børskåt rigg-gründer
Odfjell satser på konkursrytter
"Farlige forbindelser"
Kjøpte analyse av gråmegler

Bare midlertidig

Hvide forteller til iMarkedet.no at han bare er i stillingen inntil videre, og at han har vært styremedlem i selskapet siden januar.Han har ingen kommentarer til Iversens avgang og til de avsløringer iMarkedet.no har kommet med. Han forteller også at han ikke har noe direkte eierskap i selskapet.- Jeg har ikke kjent Iversen lenge. De leier kontor fra oss i Singapore og det er slik jeg har blitt kjent med hans organisasjon sier Hvide til iMarkedet.no. Han forteller også at han de siste 16 årene har oppholdt seg i Singapore.Det var ikke mulig for iMarkedet.no å komme i kontakt med Iversen tirsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.