RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kontrakter i fleng

Sist oppdatert:
Kenneth Ragnvaldsen og Data Respons har fått kontrakter på rundt 15 millioner kroner.
Data Respons melder at de har signert flere kontrakter den siste tiden. Datterselskpet i Danmark har signert kontrakter på 7,0 millioner kroner til en kunde i telekomsegmentet. Kontraktene omfatter leveranse av avanserte systemer som blir integrert i kundens produkter. Leveransene vil skje i løpet av 2006.

- Denne avtalen er en videreføring av et langsiktig samarbeid hvor vår rolle er leveranser av kundetilpassede løsninger som blir integrert i kundens produkter. Det forventes flere kontrakter fremover for denne kunden, skriver selskapet i en børsmelding.

I tillegg har adm. direktør Kenneth Ragnvaldsen og Data Respong fått en offshorekontrakt på 8 millioner kroner, med levering i 2006 og i første halvår 2007.

- Vi opplever stor pågang fra både eksisterende og nye kunder innen offshoresegmentet. Meget gode markedsutsikter gjør at vi forventer høy aktivitet i dette segmentet tiden fremover, sier adm. direktør Kenneth Ragnvaldsen i Data Respons i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere