RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kontrakter til Profdoc

Sist oppdatert:
Et datterselskap av Profdoc skal levere nytt laboratoriesystem til Nye Ahus.
Profdoc melder at dere datterselskap Profdoc Lab AB har skrevet kontrakt med sykehusprosjektet Nye Ahus for leveranse av nytt laboratoriesystem med rekvisisjon og svar (LAB-ROS).

Kontrakten er vunnet gjennom kunngjort konkurranse med forhandlinger foretatt av Nye
Ahus.

Leveransen fra Profdoc vil først leveres og driftssettes medio 2007 på klinisk-kjemisk laboratorium ved det eksisterende sykehuset, for så å flyttes over i ny bygningsmasse fra høsten 2008.

Profdoc har også fått en mulig kontraktforlengelse gjennom opsjoner for å innføre det samme systemet ved andre laboratoriedisipliner ved Nye Ahus. I tillegg inneholder avtalen opsjoner for tilsvarende leveranse av laboratoriesystem til andre helseforetak i Helse Øst RHF, herunder Sykehuset Innlandet som består av totalt 6 sykehus i fylkene Hedmark og Oppland, samt Sykehuset Asker og Bærum.

Hovedleveransens kontraktsverdi er på 7,8 millioner kroner og tilleggsopsjonene har en kontraktsverdi på 8,2 millioner kroner.

Profdoc Lab AB er eid 51 prosent av Profdoc ASA gjennom det heleide datterselskapet Profdoc AB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere