RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kontroversiell dommervikar

Alternativ trening for Freddy dos Santos.

Se intervju med Freddy dos Santos på VIF TV

Mens de andre Vålerenga-gutta kjempet om ballen på torsdagstreninga på Valle, løp dommervikar Freddy dos Santos rundt i rød overtrekksvest mens han ropte og veivet med armene.

- Jeg fikk ikke engang utdelt en fløyte. Jeg måtte rope offside, men ingen hørte på meg. Det var litt vrient. Det var nok et par kontroversielle avgjørelser, men man må bare legge seg flat når man gjør en feil, sier VIF-veteranen til vif-fotball.no.

Årsaken til den alternativet treninga er en kranglete lyske.

- Jeg sliter litt med lysken. Alternativet var å løpe på mølla og det var jeg egentlig ferdig med for dagen. Jeg liker å være på feltet med gutta.

- Jeg har bare noen få dager på meg, men jeg håper jeg blir klar til kampen på søndag. Jeg har veldig lyst til å spille og vi er i en veldig bra flyt om dagen selv om vi har trøblet på bortebane i de to siste kampene. Jeg føler at vi kan ta med oss alle poengene fra Molde og det har jeg lyst til å være med på.

Se intervju med Freddy dos Santos på VIF TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere