RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kontroversielle dansestjerner

(ABC)
Sist oppdatert:
Nei, den ene er ikke Michael Jackson.

(SIDE2): Amerikanske «Skal vi danse» byr på en fargerik samling kjendiser i sin 8. sesong, som starter 9. mars.

Blant andre rapper Lil' Kim, realityklovn Steve-O, countryartist Chuck Wicks, den 17 år gamle turnstjernen Shawn Johnson (OL-gullvinner i fjor), Apple-grunnlegger Steve Wozniak, skuespillere Denise Richards og David Alan Grier, samt sanger Jewel og hennes ektemann, rodeomester Ty Murray.

Sistnevnte blir seriens første ektepar, forteller ABC i en pressemelding.

- Fucked up
«Dancing With The Stars»' mest kontroversielle danseløver er ifølge 730.no Steve og Kim. I fjor endte MTV-kjendisen fra stuntseriene «Jackass» og «Wildboyz» på rehab og sykehus.

- Jeg gjorde så mye kokain, ketamin, PCP, lystgass og alle slags typer narkotika at hjernen min rett og slett er fucked up, skrev han på sitt nettsted i sommer etter å ha blitt arrestert med kokain.

- På måten jeg skriver kan du sikkert se at min kognisjon er er okay, men jeg lider ofte av grusomme humørsvingninger og tung depresjon.

VIDEO AV STEVE-O RETT FØR REHAB.

Lil' Kim, som fyller 34 år i sommer, har ikke gitt ut en plate siden 2005. Hun måtte da sone et års fengsel for å ha løyet i retten. I etterkant har New York-damen fornyet seg ved hjelp av kirurger, samtidig som hun har sluppet flere låter som stort sett har blitt ignorert.

OPPBLÅSBARE LIL KIM-DUKKER BLE STOPPET.

Amerikanske «Skal vi danse» har også med den 50 år gamle, tidligere fotballstjernen Lawrence Taylor, som på 90-tallet ble arrestert med kokain og skattefusk.

Den tidligere nakemodellen Brooke Burke (37) vant forrige sesong av «DWTS». Til sammen fikk hun full score, ti poeng fra alle dommerne, hele 16 ganger. Hennes siste runde i ballsalen, hvor det var «freestyle» som gjaldt, imponerte ikke noe mindre.

- En av de beste freestyledansene jeg noensinne har sett, sa den britisk-italienske dommeren Bruno Tonioli om firebarnsmorens innsats.

SE AMERIKANSK VERSJON AV LENE ALEXANDRA VINNE.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere