RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Koordinator – AltInn

Sist oppdatert:
Skattedirektoratets IT-avdeling har som oppgave og ansvar å utvikle, forvalte og drifte Skatteetatens datasystemer. IT-miljøet er på et høyt faglig nivå med kompetanse på drift og utvikling av komplekse IT-systemer. Skattedirektoratets IT-avdeling har ca. 200 ansatte og er organisert i fire områder/seksjoner: system, drift, teknikk og prosjekt. Sikkerhetsfunksjonen (IT-sikkerhet) er også tilknyttet IT-avdelingen. Systemseksjonen i IT-avdelingen har ansvaret for forvaltning, utvikling og vedlikehold av Skatteetatens IT-systemer. Systemene omfatter systemer innen utskriving av skattekort og forskuddsskatt og endringer av disse, skatteberegning og avregning, folkeregistrering og merverdiavgift samt ferdigsystemer. Seksjonen forvalter store databaseløsninger basert på både DB2 og Oracles databaser. Systemene benytter IBM stormaskin, UNIX og NT. Seksjonen har i dag ca. 85 ansatte fordelt på 6 grupper.

Skattedirektoratet har etablert AltInn (internettbasert løsning for elektronisk innrapportering fra næringsliv og publikum) i samarbeid med andre offentlige etater. Løsningen medfører dyptgripende endringer i Skatteetatens samhandling med omverdenen og egne produksjons-prosesser.

Vi etablerer for tiden et team for videreutvikling og forvaltning av AltInn, og en ny intern arkitektur for mottak og behandling av data. Mottakssystemet vil knytte sammen systemer bygget med bl.a. Java, .NET, PL/SQL og Cobol på forskjellige database- og operativsystemer. Vi skal styrke teamet med en koordinator.

Viktige oppgaver, avhengig av kompetanse, vil være
¿ endrings- og feilhåndtering
¿ koordinering og oppfølging av større, årlige endringsarbeider
¿ planlegging og oppfølging av utviklingsprosjekter
¿ videreutvikle og følge opp metodeverket for forvaltning relatert til AltInn

Det kreves minimum 3-årig bachelorutdannelse (180 studiepoeng) innen IT/ingeniørfag data (3-årig høyskoleingeniørutdanning (60 vekttall) innen IT) eller tilsvarende, samt 3 års relevant erfaring. Generell IT-faglig kompetanse vil bli vektlagt. Den som tilsettes, må kunne arbeide strukturert og planmessig. Vedkommende må også være innsatsvillig og omgjengelig. Det kreves god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Det forutsettes at søkere har gode kunnskaper i engelsk.

Skattedirektoratet tilbyr
¿ faglig utvikling blant dyktige medarbeidere
¿ gode tilbud om kompetanseheving/utvikling
¿ interessante oppgaver i et moderne IT-miljø
¿ trivelig og engasjerende miljø
¿ trening i arbeidstiden
¿ god personalpolitikk
¿ ordnede arbeidsforhold
¿ fleksitidsordning og betalt overtid
¿ muligheter for fleksible arbeidstidsordninger

Stillingen lønnes som seniorrådgiver (kode 1364) ltr. 55-65 (kr 385.300,- - kr 463.000,-). For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2% innskudd til Statens Pensjonskasse.

Det gjelder spesielle regler for adgangen til å inneha bistillinger/bierverv og/eller næringsinteresser.

Kvinner oppfordres til å søke stillingen.

Skatteetaten ønsker også flere tilsatte med flerkulturell bakgrunn. Personer med slik bakgrunn oppfordres derfor spesielt til å søke.

Nærmere opplysninger ved seniorkonsulent Geir Johannessen, telefon 220 77633 (geir.johannessen_skd@skatteetaten.no ) eller Mercuri Urval ved seniorbedriftsrådgiver Bjørn Godsveen, telefon 975 59 063.

Søknad merket IT4160/04 sendes sammen med CV til oslo.no@mercuriurval.com innen 08.10.04.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere