RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Korrupsjonssiktede Jensen eide ni Harley Davidson

Illustrasjonsfoto Harley Davidson.
Illustrasjonsfoto Harley Davidson. Foto: Scott Olson (Afp)
Ni Harley Davidson-motorsykler er blant kjøretøyene den korrupsjonssiktede politimannen har eid de siste tiårene. – En hobby, sier Jensens forsvarer.

Dagbladet har bedt om innsyn i hvilke kjøretøy som har vært registrert på Erik Jensen i motorvognregisteret. Listen viser 27 kjøretøy og tre tilhengere. Av kjøretøyene som har kjøpsdato i registeret er det tidligste kjøpt i 1989 og det siste kjøpt i 2014.

På listen er det ni Harley Davidson-motorsykler, tre tilhengere og en rekke biler. Enkelte av bilene er i det midtre prissjiktet, men de fleste er eldre, billige biler, skriver avisen.

– Dette bekrefter at det har vært hans hobby. Han liker å mekke og fikse biler og motorsykler på fritiden sammen med kompiser. Han har kjøpt og solgt en rekke kjøretøy i relativt stor skala over flere år via Finn.no og andre nettsteder, sier Jensens forsvarer Jens-Ove Hagen.

Eirik Jensen ble pågrepet 24. februar i år. Han er siktet for grov korrupsjon fordi han skal ha mottatt store pengesummer i bytte mot å legge til rette for smugling av flere tonn hasj. Ifølge VG er Jensen også siktet for å ha oppbevart et våpen ulovlig på kontoret sitt. (NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere