*Nettavisen* Nyheter.

Korsbakken gikk

Ivar Korsbakkens trekker seg som adm. direktør for Norges Skogeierforbund som følge av Union-saken. Melding skaper glede i Telemark.

19.05.08 00:13

- Vi både krevde og forventet Ivar Korsbakkens avgang etter hans og Skogeierforbundets håndtering av Union-saken, sier styreleder Christian Ramberg AT Skog til Telemarksavisa onsdag- Derfor det gledelig at det nå er skjedd, sier han videre.Ramberg har tidligere gått ut og meldt at AT Skog vil selge seg ut av Norske Skog på grunn av Union-saken. AT Skog eier 4,1 prosent av aksjene i konsernet.Union felte Korsbakken

Bakgrunnen for Korsbakkens beslutning er den prosessen skogeiersamvirket har vært gjennom etter Union-saken, skriver forbundet på sin hjemmeside skog.no.Styret og adm. direktør er blitt enige om at det vil være best for organisasjonen å stille med blanke ark og åpne for en ny daglig leder i Skogeierforbundet. Det vises også til problemer med det indre klima i samvirket i kjølvannet av Korsbakkens støtte til nedleggelsen av Norske Skogs papirfabrikk Union i Skien.Korsbakken skal fortsette som spesialrådgiver inntil nye administrativ leder er på plass.- Ivar Korsbakken har tidligere demonstrert sin inkompetanse, så jeg kan ikke si jeg er særlig overrasket, sier tidligere tillitsvalgt ved Union, Magnus Straume.Straume sitter i bedriftsforsamlingen til Norske Skog, hvor Ivar Korsbakken var leder.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.