RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Korsvold legger lokk på Ementor-bråk

Sist oppdatert:
Styreformann i Ementor, Åge Korsvold, vil ligge lokk på den interne uroen i Ementor. Les hva den pressede styreformannen mener om situasjonen
I flere artikler har iMarkedet de siste dagene avdekket intern uro i ledelsen til Ementor. Mandag kunne vi bringe nyheten om at selskapet ikke har hatt en operativ konsernsjef den siste tiden.

Les saken:
Ementor uten toppsjef

Arne A. Jensen, som sitter på oppsigelse, er rammet av lungebetennelse og har ikke vært på kontoret på over én måned.
Tirsdag kunne vi avdekke at Arne A. Jensen forsøkte å kaste Ementor-sjef Steinar Sønsteby, men det hele endte med at styreformann Åge Korsvold i stedet vraket Arne A. Jensen.

Les saken:
Bråk da Ementor-Jensen gikk

På tredjekvartalspresentasjonen 20. oktober ble det kjent at Jensen trakk seg. Innen relativt kort tid ønsker Korsvold å ha en ny konsernsjef i Ementor på plass.

Forsøker å dempe uro

Styreformann og adm. direktør i Ementors storeier, Åge Korsvold, vil ikke kommentere noen interne forhold i Ementor. Han forsøker også å dempe inntrykket av at det er intern uro i ledelsen til selskapet.

- Enhver intern uro er uønsket. I den grad en organisasjon er opptatt av andre ting enn å betjene markedet og kundene så er det ikke heldig. Jeg vil ikke bidra til mer uro ved å besvare dine spørsmål, sier Åge Korsvold til iMarkedet.

Styreformannen sier videre at han ikke oppfatter at det er så mye uro i selskapet og at de har full fokus på å betjene sine kunder.

Han bekrefter også at han nå har tatt på seg større oppgaver enn det som er naturlig for en styreformann i og med at Arne A. Jensen er sykemeldt.

Sentrale kilder iMarkedet har vært i kontakt med bekrefter at dette er tilfellet: At Korsvold har mer eller mindre fungert som en arbeidende styreformann i IT-kjempe mens Jensen har vært hjemme med lungebetennelse.

I Danmark i går

I tredje kvartalstallene var det særlig Danmark-delen av Ementor som gikk dårlig. iMarkedet vet at Korsvold tirsdag var på besøk hos den danske avdelingen.

Ementor-styreformannen ønsker overhodet ikke å kommentere noe rundt Danmark-situasjonen overfor iMarkedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere