RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Korsvold stikker hodet i sanden

Sist oppdatert:
Ementor-styreformann Åge Korsvold avviser at det er uro i toppledelsen i det kjente IT-selskapet Ementor. Les iMarkedets intervju med Korsvold her
Les også:

Enda mer kaotisk situasjon i Ementor (Ny)

iMarkedet har den siste uken avdekket at Arne A. Jensen har vært sykemeldt over én måned fra toppjobben. Svake resultater var årsaken til at Jensen måtte trekke seg. I tillegg til dette har det kommet frem at to interne kandidater er villig til å si ja til lederjobben i Ementor.

Likevel mener Ementor-styreformann Åge Korsvold at det ikke er noen interne problemer i det kjente IT-selskapet

- Er dette noe problem så er det noe som skyldes forhold utenfor selskapet, sier Korsvold til iMarkedet.

Ikke presset til lederskifte

Korsvold avviser videre kategorisk at ledelsessituasjonen har vært uholdbar som følge av at Arne A. Jensen ikke har vært på jobb den siste måneden.

- Nei. Den har overhodet ikke vært uholdbar. Vi har landssjefer som har klare mandater, og vi har hatt prosesser som har gått på tvers i organisasjonen. Dette er et team som alle har klare og sterke mandater, sier Korsvold som mener selskapet blir ledet utmerket på trass av Jensens fravær.

Er Kistefos-mann og vil fortsette med det

Ementor sendte i dag ut en børsmelding der de skriver at Dag Sørsdahl er konstituert i stillingen som konsernsjef. Men Korsvold kan fortelle at Sørsdahl ikke vil bli ansatt i Ementor og ei heller motta kompensasjon fra Ementor.

- Sørsdahl jobber i Kistefos, og vil fortsette å jobbe i Kistefos. Dette er en del av den jobben han gjør rundt Kistefos sine investeringer, sier Korsvold til iMarkedet.

Åge Korsvold avviser at utnevnelsen av Sørsdahl er noe som har kommet opp de siste dagene, i etterkant av uroen rundt lederspørsmålet.

- Dette har vært en prosess som har vart over lengre tid som en konsekvens at vi står mellom to ledere, sier Korsvold i et intervju med iMarkedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere