*Nettavisen* Nyheter.

Kort kun for konger

Kredittkortet du ikke får med det første, om du ikke har blått blod i årene.

15.04.08 12:56

(LXUS.no) Går du med en drøm om å bytte ut det kjedelige kredittkortet med bilder av blomster på?

Da er kanskje Royal Legend det kredittkortet du burde gå til anskaffelse av. Det Seoul-baserte firmaet GK Power har spesialisert seg på å utvikle unike, og ikke minst eksklusive varianter av kredittkort.

Glitrende diamantkort

Royal Legend består av hele 333 diamanter som er festet på ett sort high-gloss kort.

Klikk på bildet for å forstørre.

GK Power lager high-end kredittkort. Her inngår Kim Sam-sun fra GK Power en avtale om å lage et av verdens mest eksklusive kort med COO fra Dubai First, Ibrahim Al Ansari.

GK Power har inngått avtaler med verdens ledende kredittkortfirmaer, og kortene tilfredstiller de strengeste krav til sikkerhet.

MER LUKSUS FINNER DU PÅ www.LXUS.no

Per i dag kan vi ikke love deg at du kan bestille deg et slikt kort, da Royal Legend er forbeholdt medlemmer av arabiske kongefamilier gjennom Dubai First Bank.

Alternativet er å skaffe seg et High End Diamond Card. Dette kortet har litt færre diamanter, men skal i følge produsenten allikevel få de fleste til å gispe av misunnelse når dette kortet spanderer kveldens Champagne.

Very, very Important

Kim Sam-Sun, president i GK Power har uttalt følgende:
- VVIP kunder ønsker å skille seg ut, og bankene ønsker naturligvis å tiltrekke seg disse "big spenders'ene". Det understrekes at den ekstra V'en foran VIP står for Very. Altså; Very Very Important Customers!

Kim Sam-sun understreker at de har solgt kort i år for hele 6 millioner pund, men dette vil tredobles neste år. - Det vil alltid være millionærer der ute, uansett hvordan det skulle gå på de ulike børsene...

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.