RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kort og sexy

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen Paul Weave)
Sist oppdatert:
Her er stjernedesignerens utgave av den lille sorte.

OSLO KONGRESSENTER/ (SIDE2): Når Kristian Aadnevik viser sine kreasjoner i motemetropoler som London og Milano, strømmer kjendisene til for å få et innblikk i hva den norske designeren har kommet opp med.

Når den verdenskjente designeren skal vise sitt verk i hjemlandet derimot, er ikke interessen like stor – i alle fall ikke blant kjendisene.

Se bilder fra visningen i bildekarusellen under!

Rocka og ungdommelig
For til tross for at kjendisoppmøte var relativt lite, var det trangt om plassen i Oslo Kongressenter.

Dette var første gang Aadnevik vise sine klær under OFW, men det er derimot designerens andre kolleksjon for Riccovero hvorav den første kommer for salg 4. mars i år.

I likhet med den første kolleksjonen, som også kommer i begrenset opplag, var kjolene modellene bar både rocka og ungdommelige.

Den norske stjernedesigneren har kledt opp kjendiser som blant annet Beyonce, Rihanna, Madonna og Cheryl Cole og det er en deilig å vite at nå vil flere nordmenn kunne kle seg i de sexy kjolene – og det til en mer fornuftig pris.

Mellom 3000 til 4000 kroner vil kjolene fra Riccovero-samarbeidet koste, og det er ikke så ille når man tenker på hva hans original plagg normalt selges for.

- Skandaløs og eventyrlysten
Cheryl fikk mye oppmerksomhet da hun stilte i en Aadnevik-kreasjon på den britiske utgaven av «X Factor».

I etteraknt nærmets hyllet internasjonal presse den norske designeren, og Aadnevik ble omtalt som en av de mest skandaløse og eventyrlystne motetalentene i London.

Det ble samtidig skrevet at kjolen Cheryl bar var av oppsiktsvekkende karakter.

Les også: Cheryl i norsk design

Enhver av Aadneviks kreasjoner har en liten «edge», men det må likevel sies at plaggene som ble vist på catwalken under OFW er mye mer nedtonet enn det han designer når han ikke spiller på lag med et kommersielt motemerke.

Suksess i London
Aadnevik, som er utdannet skredder, fullførte sine studier ved Londons Royal College of Art. Han bor for tiden i London, og gjør stor suksess i den britiske hovedstaden.

Den norske motedesigneren, som lanserte sitt eget merke i 2004, har samarbeidet med flere kjente designere, deriblant Alexander McQueen og Roberto Cavalli.

Det er også verdt å nevne at den anerkjente designeren, Donatella Versace, omtalte den norske designeren som en av de mest spennende unge talentene i den britiske hovedstaden.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Vil spre sitt design
Riccovero-samarbeidet er derimot det første kjedesamarbeidet av et sånt kaliber han gjør, og det var Aadnevik selv som tok kontakt med kleskjeden i et håp om å få spredd sin design ut til folket.

Som nevnt kommer kolleksjonene han har designet i et begrenset opplag, og skal man tolke ut fra hvordan modellene ble tatt imot på catwalken under OFW er det grunn til å tro at det blir rift om de sexy kjolene når de kommer i butikk.

SE AADNEVIKS KJOLER HER:

4095

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere