Korte innhopp for Nouri og Singh

Vålerenga-spillerne fikk noen minutter da Norges U21-landslag tapte mot Serbia.

10.09.09 09:19

Norges U21-landslag tapte 0-1 hjemme mot Serbia i Fredrikstad onsdag kveld.

En god André Hansen holdt Norge inne i kampen, men to minutter på overtid tabbet han seg ut og Serbia scoret vinnermålet.

- Jeg synes vi spilte en god kamp. Vi sto på slik vi ønsket å gjøre, i motsetning til kampen mot Kroatia og det er positivt. Men det er selvfølgelig bittert å tape, sier landslagssjef Øystein Gåre til fotball.no.

Dette var Norges andre hjemmetap på rad i EM-kvalifiseringen, og nå er sjansene til å nå sluttspillet små.

- Vi har kommet skjevt ut i denne kvaliken nå og det blir vanskelig å gå videre. Men samtidig som vi ønsker å få gode resultater, ønsker vi også å utvikle spillere til å være gode nok for A-landslaget. Resultatmessig kan det nok bli tøft nå, avslutter Gåre.

Vålerengas Amin Nouri og Harmeet Singh startet kampen på benken og ble byttet inn med under ti minutter igjen å spille.

Norge U21 - Serbia U21 0-1 (0-0)
EM-kvalifiseringskamp, Fredrikstad Stadion

Mål: 0-1 Milan Milanovic (90.min+2)

Norges lag: Andrè Hansen - Magne Simonsen, Håvard Nordtveit, Thomas Rogne, Jonathan Parr - Magnus Lekven (Amin Nouri 83.min), Ruben Yttergård Jenssen, Peter Orry Larsen (Harmeet Singh 81.min) - Christer Kleiven (Erling Knudtzon 59.min), Jo Inge Berget, Tarik Elyounoussi.

Doffen på benken

Norges A-landslag slo Makedonia 2-1 i den siste VM-kvalifiseringskampen og tok dermed andreplassen i sin gruppe, men sjansene for å få spille playoff for å nå VM virker minimale. Vålerengas Kristofer Hæstad var ubenyttet reserve i kampen.

Foto: Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.