RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kortsvindel i stor stil

Sist oppdatert:
400 trønderske minibankkort kan ha blitt ulovlig kopiert. Svindlerne kan ha tappet bankkontoer for tilsammen 250.000 kroner
Ifølge Adresseavisen ble det i løpet av 20. 21. og 22. oktober festet høyteknologiske skimmer- og kamerautstyr på en minibank i Trondheim. I dette tidsrommet er 400 kort blitt brukt i automaten. Nå kan alle disse kortene ha blitt kopiert.

- Rundt 60 av disse kortene tilhører Fokus, og disse er sperret. De 340 andre kortene har vi varslet fra om til bankene kortene tilhører, sier sikkerhetssjef Anton Jørgensen i Fokus Bank til Adresseavisen.

Foreløpig har politiet mottatt ca. 20 anmeldelser på urettmessig uttak fra folks kontoer, men politiet regner med det kommer flere.

52 kontoer er tappet fra Spania etter at svindlerne kopierte minibankkortene på Tiller. Nå har politiet underrettet spansk politi og Interpol om saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere