RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kraftig forbedring hos Wilhelmsen

Sist oppdatert:
Linejrederiet Wilh Wilhelmsen fortsetter å øke inntjenignen på sin enorme bilskipflåte, og lover nå bedre resultater enn i fjor for året
Wilhelmsen kan vise til en kraftig forbedring i bunnlinjen, som økte fra 6 millioner dollar før skatt i fjor til 21 millioner dollar i årets tre første måneder.

Selskapets flåteinntekter økte med 22 millioner dollar til 166 millioner sammenlignet med første kvartal i fjor. og det ga et driftsresultat på 16 millioner dollar, mot 9 millioner i fjor.

Det er spesielt bilskipvirksomheten som har bidratt positivt i første kvartal, resultatbidraget er nær fordoblet. Når det gjelder agentvirksomhetene så viser de klar fremgang og overskudd.

Det er innbakt positive valutaeffekter på 1,9 millioner dollar i i første kvartalstallene. Aksjen går i dag eks. utbytte på 2 kroner.

- Vi forventer fortsatt gode resultater i de nærmeste månedene. Linje- og bilskipsvirksomheten utvikler seg meget positivt, og vi ser fortsatt klare synergier i samarbeidet mellom WWL og EUKOR. Serviceselskapene forventer fortsatt jevnt gode resultater utover i året. I sum forventer konsernet et resultat for hele 2004 som er bedre enn resultatet for 2003, skriver styret i rapporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere