RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KOLLIDERTE: En 20 år gammel mann ble lettere skadd da han kolliderte med en parkert bil. Foto: Magne Turøy (Bergensavisen)
KOLLIDERTE: En 20 år gammel mann ble lettere skadd da han kolliderte med en parkert bil. Foto: Magne Turøy (Bergensavisen)

Kraftig kollisjon i Arna – mann (20) skadet

Sist oppdatert:
Den ene bilen sto parkert.

(Bergensavisen): En beboer i Indre Arna-vegen fikk seg litt av en start på søndagen da en bil smadret carporten hans, og forårsaket store skader på bilen som sto parkert.

– Jeg var førstemann ute på stedet, og da sto sjåføren av den andre bilen allerede på gaten. Han var forfjamset, og blødde fra hodet og hendene, sier bileieren, som ikke vil ha navnet sitt i avisen.

Sjåføren av bilen, en 20 år gammel mann, slapp fra ulykken med lettere skader. Politiet etterforsker saken, og det vil bli tatt blodprøve av sjåføren, ifølge operasjonsleder Terje Magnussen.

Kraftig kollisjon

Det var i 0850-tiden søndag morgen at nødetatene fikk melding om ulykken. En bil krasjet inn i en parkert bil, og det ble raskt klart at det var en kraftig kollisjon.

– Han har kommet kjørende i en enorm fart. Han havnet først utenfor veien, truffet en hekk, et skilt og en lyktestolpe, før han kjørte gjennom carporten vår og dyttet bilen seks meter bakover, sier bileieren.

Bilen endte til slutt halvveis oppå en plen.

– Nå er bilen vår tauet av NAF til Ågotnes, hvor jeg regner med at en takstmann vil se på skadene. Dersom den blir kondemnert, blir det ny bil, sier eieren.

– Hva tenker du om det som har skjedd?

– Det er jo selvfølgelig ikke slik man vil starte dagen. Bilen var jo relativt nyinnkjøpt også.

Flere ulykker

Bileieren forteller at han flyttet til Arna for ett år siden, og at de til stadighet ser biler som kjører altfor fort på veien.

– Fartsgrensen her er 50, men folk grisekjører ofte her. Naboen min har bodd her en stund, og fortalte at lyktestolpen som ble knekt i dag, har vært knekt to ganger tidligere. Han sa også at dette er tredje gangen det skjer en alvorlig ulykke på akkurat dette stedet.

Denne bilen sto parkert, og har fått store skader i fronten etter ulykken. Foto: Magne Turøy (Bergensavisen)

Les flere saker fra BA.no her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere