RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kraftig løft for Skaugen

Sist oppdatert:
Rederiet I.M. Skaugen og reder Morits Skaugen jr. fikk et markert løft i resultatene i tredje kvartal.
Økte fraktinntekter og inntekter fra verfts- og nybyggsdivisjonen i Kina ga et pent løft i resultatene til I.M. Skaugen i tredje kvartal.

Samlede driftsinntekter økte fra 48,8 millioner dollar i tredje kvartal i fjor til 66,7 millioner i årets tredje kvartal. Dette løftet samtidig driftsresultatet fra 6,2 millioner til 16,2 millioner dollar.

Resultatet før skatt steg fra 2,9 millioner dollar til 12,8 millioner, viser rapporten Skaugen la frem for tredje kvartal som det første i den kommende resultatsesongen på Oslo Børs.

Det var det økte bidraget fra verfts- og byggevirksomheten i Kina som dro mest opp i tredje kvartal, men også gasskipene i Norgas viste en positiv utvikling. Lektringsvirksomheten i Skaugen Petrotrans slet derimot med minus på driften i kvartalet.

Verftsvirksomheten kunne i tredje kvartal logge en gevinst på 5,3 millioner dollar i forbindelse med salget av et nybygg til eksterne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere