RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kraftig oppgang for Nera-datter

Sist oppdatert:
Nerasjef Bjørn Ove Skjeie kan registrere kraftig oppgang for 51 prosent eide NeraTe på Signapore-børsen i morges. Aksjen har steget 20 prosent de siste 20 dagene
Så langt i dag er NeraTel opp 6,1 prosent på Singapore-børsen i aktiv handel. Det er omsatt 11,5 millioner aksjer i selskapet så langt onsdag, og fortsatt er det en drøy time til markedet stenger i Singapore.

Volumet er ekstraordinært høyt til å være NeraTel, hvor det vanligvis omsettes mellom 300.000 og 1,3 millioner aksjer på dagsbasis. Det har imidlertid vært store volumer etter nyttår, med flere millioner aksjer omsatt daglig.

Aksjen er sist omsatt på 0,605 singapore dollar, noe som priser selskapet til 217,8 millioner singapore dollar, eller 871 millioner kroner. Det tilsvarer en verdi pr. Nera-aksje på 3,53 kroner.

Kursen i NeraTel har ikke vært så høy siden midten av oktober da det også gikk store volumer i aksjen, og kursen toppet seg på 62 singapore cent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere