*Nettavisen* Nyheter.

Kraftig popularitetshopp for president Donald Trump i ny måling

En ny måling fra Gallup viser at de som liker jobben president Donald Trump gjør, er opp hele fem prosentpoeng fra 44 til 49 prosent.

En ny måling fra Gallup viser at de som liker jobben president Donald Trump gjør, er opp hele fem prosentpoeng fra 44 til 49 prosent. Foto: AP Photo/Alex Brandon

En ny måling viser at populariteten til president Donald Trump øker.

25.03.20 21:42

NEW YORK (Nettavisen): En ny måling fra Gallup for perioden 13. til 22. mars viser at de som liker jobben president gjør, er opp hele fem prosentpoeng fra 44 til 49 prosent.

Les: Koronasyk 52-åring sier livet hans ble reddet av malariamedisinen som president Donald Trump har troen på

De positive tallene er en tangering av presidentens beste målinger fra januar og februar i år, i forbindelse med riksrettsprosessen.

Alltid oppdatert : Her er siste nytt om korona-krisen

Blant Republikanerne er det nå 91 prosent som mener Trump gjør en god jobb, en økning på 1 prosentpoeng.

Blant de uavhengige er det nå 43 prosent som mener han gjør en god jobb, opp åtte prosentpoeng, mens det blant Demokratene er 13 prosent som mener han gjør en god jobb, noe som er opp seks prosentpoeng fra forrige måling.

Les: Alle voksne i USA skal få 13.000 kroner rett i lomma

President Donald Trump har i det siste fått en god del kritikk for sin håndtering av koronakrisen i landet, men i den samme målingen kommer det også frem at 60 prosent av de spurte mener Trump gjøre en god jobb med å håndtere koronakrisen i USA.

Les også: Trump vil gjenåpne økonomien innen påske

94 prosent av Republikanerne mener han håndterer krisen på en god måte, mens tilsvarende tall for de uavhengige og Demokratene er på henholdsvis 60 og 27 prosent.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag